вівторок, 9 червня 2015 р.

"Сімейний формуляр" - ефективна форма обслуговування у бібліотеці

Для організації сімейного читання у нас пропонується така форма обслуговування, як сімейний читацький формуляр. Ця форма має за мету виховати у юних читачів почуття поваги і любові до батьків, надати батькам допомогу у вихованні дітей, готувати молодь до майбутнього сімейного життя, організовувати у бібліотеці заходи для дітей та їхніх батьків.



В кінці кожного року ми робимо аналіз сімейних формулярів «Читає сім’я». Читають батьки читають діти – це незаперечне твердження, основане на практиці роботи з сім’ями. У 2014 році на абонементі оформлено 252 сімейних формуляри.


 «Дорогі батьки, бабусі і дідусі, юні читачі!
 Ми запрошуємо вас до бібліотеки, щоб разом подумати про читаннясаме Вашої родини, поговорити про кращі книги світової і вітчизняної літератури. Під час наших зустрічей ми намагатимемося відповісти на ваші запитання, визначити коло читання для кожної сім’ї, розповімо про чудові традиції сімейного читання, про місце книги в сучасній сім’ї, про те, як книжка, прочитана разом, допомагає подружитися із власними дітьми. Щиро сподіваємося, що книга стане членом вашої сімї.
Чекаємо на вас!»

Немає коментарів:

Дописати коментар