пʼятницю, 6 жовтня 2017 р.

Увага!!! Буккросинг в бібліотеці: нехай твої книжки читає цілий світ!

Відтепер і в нашій бібліотеці ім. М. Шашкевича 
Ви зможете долучитись до міжнародного 
руху
БУККРОСИНГ




 Цей рух є надзвичайно популярним у світі, тому ми, працівники бібліотеки, просто не змогли  залишитись осторонь.
Перш за все, основна його мета: розвиток читання та читацьких інтересів у громадськості, і як показує час, він набирає потужних обертів, оскільки несе в собі щось нове, цікаве та корисне.

У нас, на абонементі, стартувала "Жива полиця"- місце, звідки Ви можете взяти собі книгу, залишивши (за бажанням) взамін будь-яку іншу свою.
Ми взяли декілька книг і випустили їх на волю. На старті стали поряд як класики світової літератури (Фенімор Купер, Вільям Шекспір, Шарлотта Бронте, Ліон Фейтхвангер), так і сучасні українські письменники (Марія Матіос, Василь Шкляр), а також детективи, пригодницькі та любовні романи.

Наше гасло: “Візьми, якщо хочеш, віддай, якщо зможеш” - за таким принципом мандрують книги, адже вони мають бути доступними.


Наша емблема: Книга з ручками та ніжками, що біжить.

Які книжки лишати? Ті, що  сподобались. Адже якщо хочете  знаходити цікаві книжки – такі ж і лишайте. 
        Тож, якщо Ви маєте книги, які вже читали – можете їх подарувати. А якщо хочете прочитати щось нове – стелаж з книгами чекає на вас.
В кожній книжці буде знаходитись спеціальний аркуш, де всі бажаючі будуть мати змогу залишити свої відгуки, коментарі та враження від прочитаної книги.

Правила користування книгами:
1) "Прочитав - передай іншому";
2) Не затримуйте книгообміну (книги повинні завжди бути у русі й через певний проміжок часу повернутись на полицю бібліотеки);
3) В акції також можуть брати участь цікаві й корисні газети та журнали;
4) Не розмальовуйте книги, не закладайте й не виривайте листків із них.
Отже, якщо Ви фанат читання, і у Вас з часом назбиралось багато прочитаної цікавої та актуальної літератури, якою хочеться поділитися, так би мовити порекомендувати іншому, то сміливо вирушайте до нас. Гарна книга, мов музика, вабить та чарує.
           А якщо навпаки хочеться почитати щось нове та по-новому - поличка з книгами доступна та відкрита теж чекає на Вас. 
    Не дайте Вашим книгам пилитись на полицях!

Немає коментарів:

Дописати коментар