вівторок, 20 квітня 2021 р.

Віртуальна літературна сторінка "Шарлотта Бронте: маленька фея з Хауорта" /до 205 р. від дня народження Шарлотти Бронте/

 

21 квітня виповнюється 205 років від дня народження відомої англійської письменниці Шарлотти Бронте. Ця юна і тендітна дівчинка увірвалася в літературу ХІХ ст., як автор багатьох романів, серед яких найвідоміший роман «Джен Ейр».  І тепер, коли ми беремо з полиці улюблену книгу, нас захоплює вир подій і пригод, ми підкоряємось напруженому ритмові внутрішнього життя героїв, а головне — нас веде за собою невгасима віра письменниці у всепереможну силу людяності й справедливості. Тому й твори її мають сьогодні не тільки пізнавальне і виховне  значення, а й зберігають силу емоційного та естетичного впливу — тобто   силу,   притаманну   лише   витворам справжнього мистецтва.

Пропонуємо Вашій увазі переглянути віртуальну літературну сторінку присвячену ювілейній даті «маленькій феї з Хауорта», романи якої ви зможете прочитати на абонементі відділу обслуговування Стрийської МЦБС.


Немає коментарів:

Дописати коментар