вівторок, 22 лютого 2022 р.

Новинки від Українського Інституту Книги

Стрийська міська центральна бібліотека ім. М. Шашкевича отримала  найновіші книги українських видавництв від Українського Інституту Книги за Програмою поповнення бібліотечних фондів.
   Книги, які потрапили до бібліотеки завдяки інституту ми не переплутаємо, оскільки на кожній є спеціальна наліпка на якій зазначено «Ця книга у бібліотеці завдяки УІК». Український Інститут Книги реалізовує програму, щоб зробити українців читаючою, мудрою, інтелектуальною нацією. Головною ціллю програми була і залишається прозора закупівля книжок до публічних бібліотек України. Книжок, що не лише мають актуальну тематику, але й сприяють розвитку української мови, інтеграції у світовий літературний та культурний процес.

            Серед надходжень, які потрапали на полиці нашої бібліотеки – нові книги українських та світових авторів  на будь-який смак. Це різножанрова література, що відповідає інтересам користувачів: історична, фентезі, романи, трилери, детективи тощо.

            У подарованій колекції представлені також видання для юнацтва та молоді, книги з психології, за шкільною програмою, які є цікаві за змістом, яскраві та варті того, щоб їх прочитати.

           Дізнавайтеся першими про книжкові новинки та читайте найкраще разом з абонементом відділу обслуговування Стрийської МЦБС!!!







Немає коментарів:

Дописати коментар