середу, 27 липня 2022 р.

Виставка сучасних книг "Брати Капранови: біографія письменника це його книжки" /до 155 р від дня народження/


24 липня своє 55-рiччя святкують Віталій та Дмитро Капранови (1967)– вiдомi українськi письменники, видавцi, громадськi діячi та музиканти, які  народилися у Молдові, а виросли у Миколаєві, звідки була родом батькова сім’я.

Кожна їхня нова написана книга стала літературною подією. В оповіданнях, повістях та романах найвідоміших близнюків України оживають невідомі сторінки історії України, а містичні персонажі видаються цілком справжніми та реальними. Братів двоє – письменник один. Вони вже понад 15 років пропонують читачам свої книги та твердять, що у своїх книжках нічого не вигадують, а героїв та події беруть із реального життя.

Тож хочеться побажати напередодні такого чудового ювілею Віталію та Дмитру дивувати своїх поцiновувачiв  новими мистецькими проектами та  реалізувати все задумане! А вдячні читачi будуть з нетерпінням чекати на новi книги письменникiв та видавцiв Братiв Капранових.

Всім тим, хто цікавиться творчістю Братів Капранових, пропонуємо  виставку сучасних книг  «Брати Капранови: біографія письменника це його книжки», яка представлена на полиці Стрийської центральної міської бібліотеки ім.М.Шашкевича.

Адже їх творчість не залишить байдужим жодного читача!

Немає коментарів:

Дописати коментар