середу, 14 лютого 2018 р.

Бібліотечний уік-енд "На крилах любові"

13 лютого в Стрийській міській Центральній бібліотеці ім. М. Шашкевича відбулося свято, присвячене вічній темі - любові. 



День Святого Валентина - один з найулюбленіших свят нового покоління користувачів. Доторкнутися до вічної теми кохання спробували бібліотекарі абонементу.  Напередодні свята  всіх закоханих розпочала експонуватися книжкова виставка - інсталяція "Світом рухає любов"


Бесіда високоповажного гостя заходу, Отця Остапа Микитчина - голови комісії освіти і виховання у Стрийській Єпархії пройшла у дуже теплій і невимушеній атмосфері.  


Присутні учні 10 класу, СЗШ № 6 уважно слухали розповідь отця, задавали запитання на актуальні теми. Юна аудиторія була не тільки веселою та небайдужою, а ще й інтелектуально обізнаною та з задоволенням брала участь у діалозі про кохання.


Цікавою і несподіваною для юних читачів виявилася віртуальна подорож - історія про традиції  святкування Дня закоханих в різних країнах Європи. Були озвучені і легенди про Святого Валентина. 


У романтичній акції "Зізнайся бібліотеці в коханні" юні користувачі висловили свої побажання для нашої бібліотеки.



Звичайно ж, немає поетів, які б не писали про любов - вже надто значне місце вона посідає у спектрі людських почуттів. Історії кохання видатних українських поетів, вірші про кохання, прозвучали у виконанні: Барінова Павла, Гринькевича Данила, Берездецької Дани.




Завершився захід флешмобом 
 "Ми відкриваємо серця" 



Ось таким був День Святого Валентина по - бібліотечному!

Немає коментарів:

Дописати коментар