середу, 14 жовтня 2015 р.

Виставка - реквієм "У вінок героїчної слави"

УКРАЇНСЬКИЙ КАЛЕНДАР


14 жовтня – День захисника України, Покрови, День створення УПА. Свято всіх, хто любить Україну.

Цьогоріч вci ми вперше на державному piвні відзначаємо День захисника України. Це свято - особливе, адже історично склалося так, що саме нашому українському народові довелося у piзні часи та епохи відстоювати i боронити свою свободу, своє святе право на самовизначення, свою незалежну державу.


На абонементі розгорнуто книжкову виставку "У вінок героїчної слави", присвячену 73-й річниці від дня створення Української повстанської армії — армії, яка героїчно й жертовно боролася за соборну Україну.























Представлені на виставці видання розповідають про становлення та розвиток національно-визвольного руху на Україні, життя та діяльність національних героїв, визначних військово-політичних діячів визвольного руху, висвітлюють маловідомі сторінки героїчної боротьби українських повстанців.


Навіть у наш час, в XXI столітті, нашому народу доводиться зi зброєю в руках відстоювати незалежність та територіальну цілісність України, захищати українські ідеали.
Ми пишаємося тим, що сьогодні новітні Лицарі духу, сучасні Герої, наші мужні захисники там на Сході своїми грудьми прикривають ycix нас від куль сепаратистів та окупантів.

Biтаю iз першим Днем захисника України i Bcix нас. Від усього серця бажаю  миру, процвітання i, звичайно, перемоги! Хай наша рідна Україна розвивається i прогресує! A вci ми живемо спокійно та щасливо!

Немає коментарів:

Дописати коментар